Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

tiistai 2. heinäkuuta 2013

(87) Viikko #26: kevyt

Viikko levättiin aika hyvin. Kaksi  juoksutonta päivää ja sitten loppuviikkoon 72K läpsyttelyä. Alla yhteenvedon tapaista.

 • Ke: 7K palauttavaa, tunnustelin polven kuntoa
 • To: 12K, väliin 3*1000m@4'00''/1000m hölkkää
 • Pe: 22K@5'28'' matolla
 • La: 20K PK-hölkkää
 • Su: 14K PK-hölkkää
Yhteensä liiikuntaa, ja siis juoksua tällä kertaa, vähän reipas 7h.

Perjantain hölkkä tempaistiin Krausnickissä, Tropical Islandissa. Paikka on rakennettu ilmalaivojen tuottamiseen, mutta on muutettu teemapuistoksi. Maailman suurimpia rakennuksia tilavuudeltaan ja suurin ilma tukipilareita 

Lauantain hölkkä seikkaili pitkin Berliinin katuja ja seurailin 10K pätkän vanhaa Berliinin muuria edestakaisin; läpi kaupungin keskeisten muistomerkkien juosten. Tästä linkistä voitte seurata reittiä. 

Vähän orvoiksi nämä viikot ovat nyt jääneet ja alkaa tuntua siltä, että aivan levoksi on meininkin muuttunut. Vielä viikko kierretään Eurooppaa ja sitten paluu arkeen koto-Suomeen. Tälläkään viikolla ei mitään rakenteellista, vaan tehdään mitä pystytään. 

5 kommenttia:

 1. Eiköhän tuo "lepo" eli hieman kevyemmät viikot tee ihan hyvää kevään kovien kisojen jälkeen, tärkeät Spartaniin valmistavat viikot ovat kuitenkin vielä edessä.

  Luin Hesarista(?) jutun tuosta Krausnickista, melkoinen paikka. Berliinin muurikin varmasti melkoisen ainutlaatuista lenkkeilymaastoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän olisin toivonut vauhtiviikkoja tähän kohtaan, mutta toivottavasti otin tarpeeksi kevyesti, ettei määräviikoilla mene sitten mikään uudelleen rikki.

   Noh. Kolmen päivän päästä kotona ja täytyy tehdä hyvä nousujohteinen ohjelma Spataan.

   Poista
 2. Komppaan "Mikaa". Reenisi on kuitenkin ainakin ylläpitävää, huomioiden sinun varsin hyvän perustason. Onneksi polvikin näyttäisi toipuneen ilahduttavan nopeasti. Tuosta linkistä ei auennut ainakaan mulla kartta.

  Hyvää loppulomaa! Nautihan täysin rinnoin! Ps.Minä oon lomalla Elokuussa, josta 2-9.8. mökkeillen ja rennosti ottaen, vuorostani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.movescount.com/moves/move15362521#.UdcR2-vGm04.blogger

   Kokeileppa tuota linkkiä?? En tiedä osaanko jakaa näitä oikein ja onko kaikki asetukset kunnossa MOvesin puolella. Pitää treenata.

   Poista
  2. Hyvin näkyy tuolla linkillä. :)

   Poista