Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

(96) Viikot #24 ja #25: Kevyt ja .eeeh... kevyt

Perheen kanssa vietetään lomaviikkoja ympäri Eurooppaa ja tällöin on vaikeahko pitää kovin rakenteellisesta harjoittelusta kiinni. Alla yhteenveto harjoitteluista.

Viikko 23: Kevyt
 • Kahvakuula 40 min
 • Juoksu 39K
 • Yhtensä liikuntaa 5h


Viikko 24: Kevyehkö
 • Kahvakuula 40 min
 • Juoksu 70K
 • Pyöräily 46K
 • Yhteensä liikuntaa 10h30min


Viikolla 24 olen yrittänyt ottaa vähän tehoja, mutta vähän ikävästi kävi. Keskiviikkona oli ohjelmassa 10*400m vedot ja vierestä löytyi asfalttipäällysteinen rata. Alusta oli ilmeisesti liian kova, sillä neljän päivän kaupunkikävelyt ja lauantaiaamun pitkät vedot (5K verraa + 2*1000 / 3min + 3*800m / 2 min + 4*600m / 1 min + 5K verraa) saivat oikean polven vihoittelemaan. Se turposikin vähäsen.

Takapakeista huolimatta ovat lenkkimaastot olleet mitä parhaimmat. Kaksi juoksulenkkiä ja yksi pyörälenkki Versaillesin puutarhassa ei nyt aivan huonoimmasta päästä ole. 

Pidän nyt sitten pari päivää vapaata liikunnasta ja otan varmuuden varalle muutaman päivän Burana-kuurin. Seuraavan kerran lenkille tiistaina, ehkäpä kevyt kymppi. Yritän ensi viikolla ottaa muutaman VK-lenkin sillä en uskalla vetoja ottaa ennen kuin löydän maton tai mondon alustaksi.  

Yritän päivittää blogia siten kuin vain WiFi-yhteyksiä löytyy. 

2 kommenttia:

 1. Lyhyt (2vko:a) kevennys voi tuoda lihakset ja elimistön vastaanottavammaksi. Pidetään peukkuja, että pääset säikähdyksellä tuon polven kanssa. Mukavaa loman jatkoa! Vesijättömaa kyllä jaksaa odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnesi näin lomaillessa perheen kanssa tulee väkisinkin kevenneltyä. Pidin 3 totaalista lepopäivää ja jätin puntin viikoksi pois. Nyt vaikuttaa hyvältä.

   Poista