Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

perjantai 14. kesäkuuta 2013

(104) Kokkola-lehdessä uusi juttu

Kokkola-lehdessä julkaistiin toinen kolumnini. Aiheena tällä kertaa erittäin tärkeä kävelytauot. Juttuun pääsee  tästä.

2 kommenttia:

 1. Erinomainen aihe! Itse olen ollut hyvinkin vahvasti kävelemistä vastaan enkä ole pitänyt sitä minään mutta kokemus ja pitkien matkojen tuoma nöyryys ovat tuoneet asiaan uuden näkökannan. Tuo kirjoitus antoi paljon aihetta ajatteluun omaa tekemistä ajatellen, tulen sitä varmasti omassakin blogissa sivuamaan.

  Tällä hetkellä oma tavoite on tehdä maratonista "helppo" matka, ja juosta se noin neljässä tunnissa. Kun maraton ei ole enää niin raju haaste on aika sitten siirtyä pidemmille matkoille.

  Satanen viehättää koska se on selvästi pidempi kuin maraton mutta ilman aikatavoitetta kuitenkin inhimillisempi kuin 24H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Mika

   Taisinkin laittaa vähän ohjeita tuohon satasen harjoitteluun edelliseen viestiisi. Kyllä se menee, kun maratonin tosiaan saa helpoksi juostavaksi. Tai eihän siitä koskaan helppoa tule, mutta vauhdin kun pitää sopivana, niin siitä tulee helpompi.

   Kävelyn kanssa satanen menee, vaikka eihän se koskaan helppoa ole sekäään ja sinä aikana ehtii sattua vaikka mitä, joten ei se varmaakaan koskaan ole.

   Poista