Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

maanantai 4. maaliskuuta 2013

(206) Viikko #9: Palauttelua

Hyvin on palauteltu, viikko ollut erittäin kevyt juoksua tuli perjantaina 6K ja sunnuntaina 14K ja sykkeet alle 120, joukossa kävelyä ja jopa juttelua tuttujen kanssa. Venyttelinkin muutamana päivänä, josta juontui mieleeni, että sitä pitää jatkaa, jottei takareidet jumiudu jatkossa.

Ensi viikolla palataan kevyesti harjoitusohjelmaan ja aletaan hilaamaan liikuntatunteja ylöspäin. Juoksun osalta jatketaan kevyttä hölkää pitäen sykkeet alle 125, juoksupäiviä yritän ottaa mukaan jo viisi, mutta katsotaan tuntemuksia ja mennään niiden mukaan. Tämän pitäisi kaiken järjen mukaan olla kevyttä ja palauttavaa.

Otan mukaan hiljalleen taas muutkin hyvät liikuntamuodot kuten kahvakuulan ja uinnin. Yritän tulevalla viikolla kahvailla ja uida muutamia kertoja, pitäen rasitustason varsin keveänä.

Edelleen tuolla kilpailukalenterissa kummittelee nuo triathlonit, ja Joroisen puolimatkan olen maksanutkin jo. Tämä tarkoittaa pyöräilyn mukaan ottamista mahdollisimman pikaisesti. Onneksi hiljalleen alkaa kelit paranemaan, niin viitsi hilata itsensä tuonne varastoon polkemaan Tacxia. Tosin nyt näyttää vielä olevan ainakin tämän viikon ihan kelpo pakkaset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti