Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

torstai 9. toukokuuta 2013

(141) "Here I am, not quite dying"

David Bowie ryöpsähtelee kuullokkeista tajuntaan ja täytyy sanoa, että kyllä on vedossa. 66 vuotiaana, ja 10 vuoden tauon jälkeen uusi levy on paras vuosikymmeniin. Kauniita ja kauheita biisejä sekä uskomattoman hienoja videoita ovat "The Stars are out tonight", "Where are we now?" sekä "The next day", josta tuo tämän kertaisen tekstin otsikkokin otettiin. Tilda Swinton "The Stars" - videossa ja Gary Oldman "The Next Dayssa" näyttävät lahjansa. Molemmat videot hiipivät tajuntaan ja jättävät pysyviä muistiraitoja. Molemmat myös linkittävät häiritseviä asioita toisiinsa aika monellakin tasolla.  Tosin "The Next Day" alleviivaa turhan voimakkaasti, mutta ehkä sekin kuuluu osittain ajankuvaan, siis alleviivaus.

"Just walking the dead" - Where are we now?

Lyhyeksi jääneen yön jälkeen eilen keskiviikkona pääkipukin tuli kaveriksi, mutta se häipyi päikkäreiden ja lenkin jälkeen. Täältä löytyy lenkkirata, se käytiin juoksemassa Amsterdamin Vonldel Parkissa tällä kertaa. Matkaa tuli noin kahdeksan kilometriä ja väliin otin kolme kertaa reippaita 500m vetoja. Vauhti oli mukavan herkässä.

Viikon ensimmäinen lenkki tehtiinkin tiistaina ja se oli tuollainen 10K hölköttely välillä vähän reippaammin vauhdein. Kiitokset vain Fredille seurasta! On se vain aina mukavaa välillä saada lenkeille juttuseuraakin.

Steenbergeniin luvataan juoksukeliksi kaksi päivää sadetta, lauantaille vähän reippaammin. Lämpotilat tosin ovat kohtuullisen hyvän oloiset, päivälle luvataan 14 ja yölle 7 astetta. Jos ei kovin märkänä tarvitse koko aikaa olla ja sade on pienempää, niin välillä on varmasti aivan optimaalisetkin juoksukelit. Märkyys tekee vain kenkien kastuessä sen, että rakkoja tulee pirun helposti. Täytyy lähtiessä teipata jalat tosi hyvin! Taidanpa heti lähtiessä vahvistaa kinesioteipin pysyyvyden Muellerin Stickumilla.

Ravinto on pysynyt suhteellisen kevyenä onneksi. Olen kyllä sellainen ruuan perään, että tykkäisin varsinkin ulkomailla ahtomättää kaikkea mitä vastaan tulee. No, kisan jälkeen ehtii ainakin pari kertaa syödä tuhdisti paikallisiakin eväitä. Tänään tosin saattaa käydä niin, että menemme porukalla syömään japanilaiseen ravintolaan teppanyakia. En ole koskaan moista nähnytkään kuin elokuvissa.

"The moment you know, you know, you know" - Where are we now?

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä kisaan vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 2. Varovasti sen ulkomaan ruuan kanssa ;) Täällä ollaan kanssa peukut pystyssä Markon ja koko Suomen joukkueen puolesta. Varpaatkin on pystyssä sitten, kun ollaan loetettu Kuopiossa. Toivottavasti uutiset kantautuvat sinne selostamoon. Onnea vielä Markolle!

  VastaaPoista
 3. Hienoa että liveseuranta löytyy, katsotaan tuleeko addiktoiduttua yhtä pahasti kuin E24:n väliaikatietoihin :D

  Olisikohan tällaisessa kisassa vaihtelevassä säässä järkeä kokeilla kaksien tossujen taktiikkaa? Toiset pyritään pitämään kuivana ja toisilla juostaan sadekierrokset.

  Kävin apteekista hakemassa Micropore- ja urheiluteippejä, testiin menee huomenna. Toivottavasti pitää täällä ja Hollannissa! Kevyitä kilometrejä!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset onnen toivotuksista! Japanilainen ruoka jäi väliin, koska kisahotellilla pastaa aamupalaksi, lounaaksi ja päivälliseksi. Ei tarvi muualle mennä syömään.

  Sukkia löytyy kuusi paria ja kenkiä kolme paria. Minulla on mukana myös pyöräilykenkien vesikelisuojat, jotka olen laittanut yhden parin ympärille. Jos keli muuttuu kovin märäksi, niin voin laittaa ne jalkaan ja silti pitää jalat (toivottavasti) suht kuivana.

  Aluksi on tällä hetkellä luvattu kovin sade, joten ehkäpä aloitan noilla suojatuilla kengillä ja kun vähän sade laantuu, niin laitan sitten jalkaan normaalitossut tai otan suojat vain pois.

  Huomenna startti ja vielä pitäisi illalla tehdä urkkajuomaa valmiiksi. Kiirettä pitää tämän lepoilun kanssa :).

  Hyvillä fiiliksillä ollaan, perinteiseen Keski-Pohjalaiseen tyyliin voisi todeta: "Ei ne asiat niin huonosti ole, etteivätkö ne vielä voisi pahentua."

  VastaaPoista