Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

maanantai 20. toukokuuta 2013

(129) Kisaviikko #19 ja palautteluviikko #20.


Se tuli juostua ensimmäinen 250 km viikko, tosin tähän lasketaan kilpailu mukaan. Steenbergeniä varten laskettelin parilla lenkillä 10K, 8K ja 2,3K, joista viimeinen oli kisakierroksen testilenkki. Tähän kun lisätään itse kisa, niin 250+K siitä tulee. Jeij!

Steenbergenin palautteluviikolla tuli tehtyä mitä viikon nimikin kuvaa, palauteltua. Juoksua tuli kaikkiaan kaksi lenkkiä yhteensä 11 kilometriä kahtena 5,5K lenkkinä. Olo alkoikin nyt viikkoa kisan jälkeen tänä maanantaina olemaan suhteellisen palautunut, ainakin fyysisesti. Paljon olen vetänyt ruisleipää ja maksamakkaraa, sekä kaiken sortin piimaa ynnä berocca tabletteja, jotta alkaisi hivenainevarastot täyttyä.

Palautuminen etenee hyvin ja olo alkaa tuntumaan todella hyvältä. Mielikin alkaa olemaan palautunut, sillä uutta harjoituskautta kohti Spartathlonia tulee jo mietittyä. Suuret linjat tuli jo vedettyä, ja harjoitussyklitasolla on pystynyt jo suunnittelemaan lähestymisen kisaan; kuorman lisäykset ja lepoviikot ovat löytäneet paikkansa.

Tässä on aikaa, kuten otsikkokin kertoo, tasan tarkkaan 130 päivää, eli noin neljä kuukautta. Tänä aikana tulisi jostain löytää se uusi kuntohuippu, ettei käy nolosti Kreikassa.

Tämä viikko menee juoksun uudelleen aloittelussa ja yritän ottaa heti kuntopiirinkin matkaan. Hieman joutuu korvakuulolta menemään, sillä olen tämän viikon Brasiliassa työmatkalla. Toki ensimmäiseksi tuli laukun pohjalle heitettyä lenkkarit ja sykemittari, tietenkin. Viikon tavoitteena on saada 50K juoksua, pari uintitreeniä sekä pari kuntopiiriä, kahvakuulalla tai ilman. Lisäksi, jos löytyy urheiluhieroja, niin siellä pitäisi päästä käymään. Ei noita kaikista syvimpiä jumeja saa ilman hierontaa nopeasti aukenemaan. Maanantai ja tiistai taitavat ikävä kyllä mennä täysin liikkumattomana, joten tuo juoksumäärä taitaa jäädä täyttymättä. Noh, pianhan tuon näkee.

1 kommentti:

  1. Tuon viikkomäärän yli ei mene kovin moni. Varmaan täytyy osallistua melkein 6d/48h juoksuun, jos meinais tuollaisen kasan saaja aikaseksi. :)

    VastaaPoista