Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

(298) Viikko ja kuukausiraportti

Lyhyesti tähän alkuun marraskuun luvut

  • 286K juoksua
  • 4,5K uintia
  • 2 kahvakuulaa

Yhteensä 33h liikuntaa.

Täytyy myöntää, että vähän alakanttiin, mutta kisa leikkasi tieten parhaimman terän ja viime kuun nielurisaleikkauksestakin piti vähän toipua. Toivottavasti saa nyt kunnon treenikuukauden alle, jotta ehtii jotain tehdä Espoon 24h juoksuakin varten.

Viime viikon liikuntana oli

  • 45K juoksua
  • 2,5K uintia
  • 2 kahvakuulaa
Yhteensä 6,5h liikuntaa. Torstai ja sunnuntai jäivät vapaapäiviksi. Keskiviikkoinen hieronta imaisi aika hyvin voimat ja ilmeisesti Joensuun palautuminen tarvitsi nuo pari lepopäivää. Positiivista kuitenkin, että uinti ja kahvakuula ovat lähteneet alkuun. Vielä kun saisi pyöräilyä mukaan, niin ensi kesänä voisikin tosissaan harkita muutamia triathlon-kisoja.

Ensi viikolla pitäisi olla määrällisesti sitten jo vähän kovempi viikko. Yritän ainakin ottaa useamman päivän aamuin illoin harjoituksen. Juoksu jos saisi tuollaiset 80K, pari uinti ja pari kahvakuulaa. Lisäksi yksi tai kaksi pyöräilyä olisi kova juttu. Varmoja liikuntoja ovat tiistain uintivuoro ja keskiviikon 13,5K VK-lenkki, joka tosin taitaa muuttua ehkä vain reippaaksi. Alustava suunnitelma, jota ajattelin lähteä vetämään näyttää seruaavalta

MA - AP: kahvakuula 20 min - IP: 13K juoksua
TI - AP: 10 K juoksua - IP: 2K uintia
KE - AP: 15K pyöräilyä - IP: 13,5 VK-lenkki
TO - AP: 1,5K uinti - IP: 10K juoksua
PE - AP: kahvakuula 20 min - IP 15K juoksua
LA - AP: 20K pyöräilyä - IP: 10K juoksua
SU - 20K juoksua

Yhteensä tuossa suunnitelmassa on 90K juoksua, 2 kahvakuulaa, 35K pyörää ja 3,5K uintia, kaikkiaan tuo tekisi liikuntaa 13,5h. Tosiasia kuitenkin kaksi tai kolme kertaa jää välistä, joten jos tuonne 10h paikkeille saisi liikuttua, niin oltaisiin jo vähän määräviikossa kiinni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti