Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

perjantai 7. joulukuuta 2012

(293) Määräviikko alkaa vaatia veroansa

Nyt on sitten ensimmäistä määräviikkoa Joensuun jälkeen tehty 5 päivää ja alkaa kyllä tuntumaankin. Kävin juuri heittämässä perjantain 18K. Aamupyöräily jäi pois kuten epäilinkin, vielä ei kunto riitä siihen. Kävin kuitenkin sen verra fiilistelemässä, että heitin pyörän kiinni Tacxiin.

Polarin Ambit näyttää johonkin perustuen palautumisajankin ja näyttää siltä, että jatkuvasti vain täyspalautuminen menee kauemmaksi ja kauemmaksi. Tällä hetkellä mittari näyttää 53 tuntia. En sitten tiedä miten tarkkaan nuo luvut pitää paikkaansa.

Eilen vedetty kahvakuula ja illalla heitetty kevyt 13,5K olivat suhteellisen raskaita. Kahvakuulan jälkeen aamulla menin suoraan päätä sänkyyn nukkumaan. Koko päivä menikin lepäillessä, että jaksoi sitten illalla heittää tuon lenkin. Tänä aamuna ei ollut puhettakaan liikkumisesta.

Vähän tuntuu siltä, että alkaa määrä vetämään juntturaan paikkoja. Niin kai on tarkoituskin. Huomenna pitäisi käydä heittämässä vetoja ja kevyt uinti päälle. Sunnuntaina jonkin sortin pitkis väliin 20-25K. Kyllä nuo vielä jaksaa, mutta ensi viikko alkaa epäilyttämään jo ihan tosissaan. Voi olla, että maanantaina täytyykin pitää lepopäivä, jotta jaksaa vetää loppuviikon samaan tahtiin kuin tämän.

3 kommenttia:

  1. Hieman samanlaisia tuntemuksia. Itse haen 100km juoksuviikkoa. Tosin en teekkään muuta. Silti on joutunut lähes koko ajan "venymään", jotta pysyy suunnitelmassa. +66km alla. Huomenna A: 11-12km, Päivä: 23-24km. Mietin kyllä vakavasti ens viikolle täysin lepo/korvaavaa viikkoa. Lonkka-ahteri-lantio-linjasto aika juntturassa. Tosin hitaasti antautumassa. Joskus on otettava kuitenkin askeleita eteenpäin. On joskus vaikea arvioida, milloin TÄYTYY antaa hieman löysää suunnitelmasta. Jos aina antais, kun tuntuis, ois löysä koko mies! Heh,heh... Tsemiä, Marko! Tuntemusten mukaan - lähes. t: Cosmos

    VastaaPoista
  2. Niin ja sunnuntaina suunniteltu lepo.

    VastaaPoista
  3. Silloin on pakko vetää henkeä, kun alkaa vaikuttamaan yöuniin. Sitä itse käytän rajana.

    VastaaPoista