Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

(295) VK-lenkki suunnistelijoiden kanssa

Viikon suunnitelluista treeneistä jäi tämän aamun pyöräily tekemättä. Olo oli niin väsynyt, että oli pakko jättää välistä. Onneksi päivän mittaan voimat palautuivat ja pääsin vetämään kunnon VK:n Kokkolan suunnistajien kanssa. Matkana oli 13,5K tuntiin. Kärki siihen vetikin, minä vedin 1:04. Puoleen väliin saakka pysyin jotakuinkin mukana, mutta sitten näkyivät vain kantapäät.

Oma vauhti oli 4:45/km ja keskisyke 180. Ei se pahalta tuntunut vaan hyvä VK-lenkki tuli. Tuollainen 183 syke kun oli lasissa, niin juoksu tuntui kohtuullisen mukavalta, siitä kun vähän kiristi niin 185:ssa piti hieman vetää, kovalta alkoi tuntumaan 187-188 kohdalla.

Kirpakka 13 asteen pakkanenkin piti lämmöt tarpeeksi alhaisena. (Ei ole vielä ollut Kreikan helteitä ikävä.) Vauhdin kanssa on vielä tekemistä, vauhtireserviä on saatava lisää, tuo kun vain on suhteellisen vaatimaton vauhti vielä.

Huomenna jatketaan lähes ohjelman mukaan. Tosin huomenna ei mennä uimaan vaan vasta lauantaina. Huomenna vedetään pyöräilyä tai kahvakuulaa aamuun (taitaa olla kahvakuula ja pyöräily jää sitten perjantaina kuitenkin tekemättä).

1 kommentti:

  1. Hyvinhän tuota oot pallautunu. Ei kyllä ihte pystyis vielä Vk:ta vetään nuin pitkästi. Hienolta näyttää, Marko! Hyvä!

    VastaaPoista