Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

sunnuntai 11. elokuuta 2013

(47) Viikko #32: Kova 2

Nyt ei määrällisesti sinänsä kovin kova viikko ollut, mutta päällä oleva kuorma teki viikosta äärettömän raskaan. En jaksanut viikolla tehdä muuta kuin juosta, ja perjantaina oli lepopäivä. Viikon harjoitukset olivat seuraavat:

  • Ma: palauttava PK-lenkki 11,5K
  • Ti: palauttava PK-lenkki 13,5K
  • Ke: PK-lenkki 18
  • To: PK-lenkki, välissä mäkijuoksua 50 min. yhteensä 27K
  • Pe: Lepo
  • La: VK-lenkki, 9K verraa + 13K VK-juoksua@ 4'45'' + 5 loppuverraa, yhteensä 27K
  • Su: PK-lenki 25K
Yhteensä liikuntaa kerty hieman reipas 12h ja kilometrejä 122K. Määrällisesti siis suht' vähän, mutta kaikki lenkit olivat raskaita. Torstaina ja lauantaina sai oikein tosissaa puristaa viimeiset pätkät, että sai juostua kotia saakka. 

Kiusana on ollut viimeisten parin viikon aikana myös outo polvi- / säärikipu. Ennen Tukholmaa pelkäsin, että miten sen kanssa kävisi, mutta pieni löysäily ennen kisaa ja lauantain lepopäivä tekivät sen, etten edes muistanut koko kipua. Nyt lauantain ja sunnuntain lenkeillä tuntui aluksi oikeinkin kunnolla, mutta kipu loppui hetken hölkän jälkeen. 

No nyt on lepoviikko edessä ja juoksuttomia päiviä pitänee ottaa vähintään kolme. Maanantai ja tiistai ollaan heti kättelyssä levossa. Maanantaina mennään myös heti hierojalle avaamaan paikkoja. Jotenkin toivon, että tämä jalan kipuilu johtuisi vain tiukista lihaksista. Niitä ei ole kunnolla hierottu koko kesänä kuin kerran, joten kyllä sitä itsekin tuntee kuinka jumissa ne ovat. 

Ensi viikolla kaikki lenkit otetaan palauttavina ja sotketaan sekaan myös taasen pyörää, uinti ja kahvakuulaa. Yksi vetoharjoitus voisi tehdä poikaa avaamaan paikkoja, mutta täytyy kuulostella torstaina, miltä tuntuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti