Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

tiistai 3. syyskuuta 2013

(23) Viikko #35: Paljon tekemistä (eli piti olla raskas)

Yhteensä liikuntaa viime viikolle tuli 11h 15min + 15min fyssarilla + 2,5h venyttelyä. Liikuntasuorituksina tämä tekee

  • 5h50min vesijuoksua
  • 2h41min juoksua (kävelyjuoksua, ja yhteensä 20K) Jee!!!
  • 2h pyörää
  • kahvakuula 40 min
Eli kaikista positiivisin uutinen on se, että juoksun pariin pääsi palaamaan. Toki olen "murheen murtama", kun sitä ei ole tuon enempää, mutta 20K on aina 20K. Siitä on hyvä jatkaa. Koska tuo 20K tuli kahtena peräkkäisenä päivänä noin 10K lenkkeinä, niin sunnuntaina tuli hieman takapakkia ja juoksuaskeleet eivät olleet kivuttomia. Kuitenkin sunnuntain ja maanantain levättyäni tänään tehty 5K lenkki oli kivuton. Hip hei!

Tämä viikko otetaan kevyesti ja noita noin 5K juoksu-kävely-lenkkejä yritän teeskennellä 4-5 kappaletta tuntemusten mukaan. Kahvata pitää kerran ja venytellä 5 kertaa. Hierojalla käyn perjantaina. Päätavoitteena on nyt pyrkiä vain lepäämään mahdollisimman paljon.

Torstaille varasin ajan ortopedille ja käyn antamassa siellä tähän astisen epikriisin, katsotaan josko tulisi kunnon diagnoosi.

Hieman näyttää positiiviselta ja edelleen yritän olla ryssimättä Spartathlonia. Uskon edelleen, että PK-kunto ja juoksuvauhti riittäisivät, kunhan ehjänä pääsisi matkaan. Varovasti, kun nyt etenee niin parantua ehtii. Vielä on reilut kolme viikkoa aikaa.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä! Suunta on oikea. On helppo samaistua tuskaan juoksukilsojen määrästä...

    VastaaPoista