Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

(18) Viikko #36: Kevyt

Tällä viikolla ei tullut sitten liikuttua juuri lainkaan. Ti ja Ke tuli tehtyvä 5K kävely/juoksu-lenkit ja nyt sunnuntaina kolmen tunnin vesi-iloittelu, eli tunti uintia ja kaksi tuntia vesijuoksua. Koko viikon liikuntamäärä jäi 4,5 tuntiin. Lisänä sitten 2,5h lihashuoltoa: 1,5h hieronta ja 1h venyttelyä.

Maanantaina kävin hoidattamassa jalkaa fyssärillä ja torstaina kävinkin ortopedin juttusilla kuten kirjoittelin. Lisäksi kävin myös perjantaina kunnon hieronnassa.  Ensi viikolla tuleekin sitten tuomio siitä voiko Spartathlonille osallistua. Aika viime tippaan jää varmistuminen, vain kaksi viikkoa ennen kisaa. Ensi viikolla heti maanantaina menen magneettikuvaukseen ja lääkärin tuomio tulee keskiviikkona.

Jalka kuitenkin tuntuu tosi hyvältä. Hieronta aukaisi joitain syvälihaksia pohkeesta. Kipua ei tunnu ja vaikkei sitä tieten saisi nyt tehdäkkään, niin olen muutamia koehölkkäaskelia ottanut ja ne eivät tunnu missään. Ensi viikolla yritän vielä tehdä jonkin verran liikuntaa, mutta kyllä ne mietteet ovat keskiviikossa. Toivottavasti keskiviikosta tulee lenkkipäivä.

Jos nyt kuitenkin käy niin, että rasitusmurtuma löytyy jalasta, niin sitten alkaa kauden päättäjäiset saman tien. Pidän sen 6-8 viikon lepotauon ja alan valmistautumaan E24:lle, jonne tuli vast'ikään ilmoittauduttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti