Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

torstai 24. lokakuuta 2013

Ylimenokauden kuulumisia

Ylimenokausi jatkuu jo neljättä viikkoa ja ihan tarpeeseen ovat jokainen päivä olleet. Nyt kuitenkin voimat ovat sen verran palautuneet, että tulevaa vuotta ja harjoittelukauttakin on päässyt miettiään. Itse asiassa ensimmäinen vedos on jo paperille vedetty. Kyllä pahasti näyttäää siltä, että jos ensi vuonna kisataan tosissaan, niin se tulee menemään elokuulle tai syyskuulle. Joten jos ei tuonne kovin suurta kisaa osu, niin se voipi olla aikas lähellä Spartathlonin juoksu. Tosin ei tätä nyt vielä kannata ottaa kirkossa kuulutettuna.

Niin sitä vain voimat palautuu, kun jaksaa vain odotella. Viime viikolla pääsi jo aika hyvin liikkeelle ja tällä viikolla sai tiistaina vedettyä jo sen verran painoja ylös, että nyt on ollut pari päivää kipeänä. Tämä tosin olikin suunniteltu juttu, kun tuli käytyä ottamassa tuo viimeinen Kreikan tuliainen.

Sininen Smurffi. 

Timin pohkeesta tuota tuli tuijoteltua noin 150 km Kreikassa ja kyllä sitä joskus synkimpinä hetkinä riitti ajatus siitä, että kunhan loppuun pääsee, niin voi tämän pohkeeseensa leimata. En ole mikään tatuointi-ihminen ja en koskaan uskonut tatuointia ottavani, mutta tämä tuli otettua. (Kiitokset Heinille Kokkolan Sick Boy Tattooseen!)

Tämä päivä menee vielä lepoiluun, mutta huomenna varmaan puntti ja venyttely voisivat olla paikallaan. Hikiliikuntaahann ei saa nyt harrastella muutamaan päivään.


4 kommenttia:

 1. Onpas komea! En ole koskaan ajatellut ottavani tatuointia enkä pidä niistä, mutta voisin kuvitella että vastaavan urakan tehneenä tuollainen kyllä voisi kelvata :-)

  Onko mielessä jotain ultra-kisoja jotka haluaisit käydä juoksemassa? Ultra trail du Mont Blanc, joku amerikan kuuluisa 100 mailin kisa tai des Sablesin kaltainen etappikisa?

  Olen menossa kokeilemaan muuten New Balanceja, niistä on kuulunut niin paljon kehuja ja muistelin että sinäkin olet niillä vetänyt hurjia kilometrejä joten voisi olla hyvä valinta kun ensi vuonna tulee otettua varovaisia askelia ultrajuoksun maailmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tatskat kyllä oikein ole munkaan juttu, mutta tämän otin. Muita vastaavia leimoja voisivat olla Badwater ja Norseman. Polku/vuorijuoksut ei oikein ole mun juttuja, mutta kyllä ehkä joku iso 100 mailinen USAssa kiinnostaisi joku päivä.

   New Balancet sopii omaan jalkaan.

   Voisit harkita Kokkola Ultra Runia 17.5.14, jonka järjestämme. Ilmoittelen blogissani väliaikatietoja silloin tällöin. Juoksufoorumilla avasin jo ketjun ja pian saamme Facebook-ryhmän ja www-sivutkin.

   Poista
 2. Vaude! Magee tatska. Sinänsä en oo tatuointityyppi mäkään, mutta joskus vuosia sitten oon miettinyt, että jos tietäisin tasantarkkaan mitä ja minne haluan, niin yhden tatskan voisin ottaa. Vieläkään sitä ideaa ei ole tullut, mutta tuossa on kyllä juonta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Katselin samanlaista tatskaa 150 km Spartathlonilla ja silloin päätin, että jos maaliin pääsen, niin tuon otan.

   Poista