Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

lauantai 24. marraskuuta 2012

(306) Palautuminen normaaliruotuun

Joensuusta on nyt viikko ja tämä viikko on käytetty täysin palautumiseen. Olen syönyt, juonut ja nukkunut. Vähänlaisesti olen harjoitellut, kerran vähäsen kahvakuulaa, pieni juoksu(kävely)lenkki ja uintia. Tänään lauantaina lähden sitten kokeilemaan hölkkäämistä lisää ja taidanpa käydä tuolla uintitreeneissä illemmalla.

Väsymystä on riittänyt, vaikka en ole tuntenut olevani "tosi" väsynyt. Henkinen väsymys on tieten ollut pahinta. On vain tuntenut itsensä varsin vetämättömäksi.

Palautuminen lähti suhteellisen hyvin käyntiin. Sunnuntaina huomasi, että lihaskivut alkaa vähenemään ja maanantaina oli jo tolkullinen olo jaloissa. Tiistaina pystyi jo kävelemään normaalisti ja torstaina ei kävellessä edes tuntunut mitään. Eilen perjantaina jätin vielä käymättä lenkillä.

Elimistöni reagoi kyllä siten, että pienen depiksen heittää päälle näköjään tuollaisen urakan jälkeen. Mieli matelee alavireisenä eteenpäin ja muutenkin elämä näyttää harmaalta. Tämä havainto on tieten aivan oikea, sillä onhan se elämä ja olotila varsin harmaata, kun vertaa oloon 10 tunnin hölkän jälkeen.

Olen huomannut, että lihakset kuntoutuu rääkistä viikossa, rakot ja muut fyysiset kolotukset kahdessa, mutta hermostolla menee 3-4 viikkoa palautua. Joten ainakin pari kolme viikkoa täytyy mennä maltillisesti, jos meinaa saada treenit kulkemaan säällisesti. Niitä aikoja odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti