Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

(155) Kovan viikon alkupään mietteitä

Joutui heti maanantaina jo muuttamaan suunnitelmia, kun lenkki tuntui niin kovalta. Otin suosiolla tiistainkin vapaapäiväksi, että tulee levähdettyä kunnolla. Ilmeisestikin viime viikko ei ollutkaan niin kevyt kuin oletin. Kyllä kun sitä nyt katsoo, niin nuo kaksi kovaa treeniä olivat liian kovia, siitä näköjään piti maksaa nyt sitten vapaan merkeissä. Toisaalta saattoi sitä jokin pöpökin olla.

Kuitenkin tänään kävin sitten ottamassa veikeän 4*3K vetoja ja kiihtyväksi nuo menivät. Alussa oli vähän tukkoinen olo, mutta parani sitten ensimmäisen vedon jäkeen. Vauhdit kilometreille olivat 4'15'', 4'12'', 4'10'' ja lopussa lähti lapasesta ja meni 4'03'' vauhdilla. Eli loppuun tuli vedettyä tuollainen kolmen tonnin Cooperin testi.

Oli mukava havaita, että tuo reipas neljän minuutin vauhti ei hapota juuri lainkaan. Eihän se nyt aivan kevyttäkään ole, mutta vedot menivät loppujen lopuksi hyvin, ei tarvinut puristaa, ja olo on jopa virkistynyt tällä hetkellä. Tästä on hyvä jatkaa, ja jo valmiiksi hirvittää lauantain avaintreeni, joka on aivan kamala ;) Eli tarkoituksena olisi ottaa 8K lämppäri + 2*(6K@4'30+1K@4'10) + 4K jäähkäriä. Oli kova treeni viimeksikin. Toisaalta vielä harkitsen, josko tämä pitäisikin muttaa lyhyemmiksi vedoiksi, sillä tarkoitus olisi ti/ke ensi viikolla ottaa 13,5K testilenkki. Täytyy tsekkailla oloja vielä lauantaina.

1 kommentti:

  1. Komeita kolmosia! Siistiä! Näistä tulee hyvä fiilis, kun lukee. :)

    VastaaPoista