Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

lauantai 5. tammikuuta 2013

(264) Kovaa ja pitkästi, tosin osissa

Tänään oli harjoittelujakson viimeinen vetoharjoite, huomenna vielä pitkis, niin on harjoitusjakso kasassa ja alkaa lepoviikko.

Tänään vedettiin yhteensä 7200m @ 3'30'' vauhdilla. Hyvä harjoitus! Alla kuvausta, vedoissa kaikissa siis vauhtina 3'30'' ja hölkkäpalautuksin


  • 2K lämppäriä
  • 8 * 200m / 200m hölkkäpalautus
  • 4 * 400m / 400m hölkkäpalautus
  • 1 * 800m / 800m hölkkäpalautus
  • 4 * 400m / 400m hölkkäpalautus
  • 8 * 200m / 200m hölkkäpalautus
  • 3K jäähdyttelyä

Yhteensä tuli juostua 19,4K.

Kolme viikkoa sitten jouduin tekemään tuon harjoiteen vähän kevennettynä, eli 3 neljäsatasta ja 2 kaksisatasta jäi vetämättä. Kuormaa ei ole ollut tässä jaksossa vähempää, vaan päinvastoin, joten selkeä merkki kunnon noususta, JEAH!

Nyt meni kaikki läpi kohtuullisen hyvin. Toki 800 metrin vedon tullessa eteen hieman hirvitti, mutta ei tuntunut loppujen lopuksi pahalta, pienen hetken mietin jopa, että pitääkö vetää kaksi kertaa. Päätin kuitenkin pysyä suunnitelmassa. Hyvä niin, kyllä viimeiset kaksi nelisatasta ja kaksisatasta kertoivat, että harjoite teki tehtävänsä. 

Nämä viimeiset kuusi viikkoa ovat nostaneet perushölköttelyvauhtia PK-lenkeillä reippaan 30 sekuntia, joka on huima parannus. Kumma kuinka hyvin nyt tällaiset vetoharjoitteet puree ja kuinka hyvin niistä palautuu. Kyllä syksyllä tehty PK-mättö kantaa nyt hedelmää. 

Maanantaina alkaileekin lepoviikko ja silloin täytyy suunnitella tosissaan kuinka viimeiset kuusi viikkoa vedetään Espoota varten; syytä on tieten hieman maraton/ultra-painotteisemmaksi muuttaa...

Sitten ihan Cosmoksen leikittelyä varten kävin päälle uimassa 1300m reippaaseen puoleen tuntiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti