Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

maanantai 28. tammikuuta 2013

(241) Raporttia

Suunnitellut harjoitteluviikot eivät tosiaankaan ole menneet toivotusti. Viikolle 3 suunniteltu kova 1. tuotti tulokseksi 125K. Positiivista oli lauantaina tehty 4*1600m vedot vauhdilla 3:45 (matolla siis jälleen kerran). Mukavasti irtosi askel.

Viikolle sattui tiistaina reissu Kuusamoon ja auto jähmettyi paluumatkalla Pudasjärvelle. Sieltä kotia matkustaminen ensiksi liftillä Ouluun ja sitten Junalla Kokkolaan veivät aikaa niin paljon, että olin vasta kolmen aikaa yöllä kotona. Muutenkin jäi yöunet vähiin koko viikolla. Torstain treenit jäi vajaaksi, kun piti lähteä hakemaan auto Pudasjärveltä.

Viikolle 4 lähdettiin kuitenkin jotakuinkin hyvistä asetelmista ja kotirataultraa vartenkin oli sovittu juoksukaverit ja ajat. Lauantaina iski kuitenkin 39 asteen kuume, joka jatkui sunnuntaille samanlaisena eli parhaimmillaan lämpöä oli 39,5 astetta. Kaikkiaan viikolle kertyikin sitten vain 90K juoksua.

Nyt siis tavoitteena olleet 300 kilometriä jäivät todella kauas, kasaan ei tullut määrää kuin vähän reilut 200 kilometriä.

Nyt tämäkin viikko pitää vielä ottaa todella rauhallisesti, ettei tule kuumeilusta mitään jälkitautia, eli kunnon lenkin voi korkeintaan tehdä vasta viikonloppuna. Täytyy tarkasti miettiä, miten nämä viimeiset neljä viikkoa nyt valmistautuu, kun tämä ensimmäinen näistä menee taudista palautumiseen.

1 kommentti:

  1. Kyllä sinua nyt on koeteltu. Onneksi sinulla on upea reenijakso alla. Varmasti viisasta ottaa alkanut viikko rauhassa. Viimeisten viikkojen aikana ehdit saada tuntuman jalkoihisi ja elimistöösi. Uskon, että aika riittää. ISOSTI TSEMPPIÄ!!!

    VastaaPoista