Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Viikko #5

Nyt oli kaiken kaikkiaan mukava viikko. Jotenkin henkinen antautuminen avasi kropankin ja siihen kun päälle lisättiin määrän ja tehon tiputtaminen, niin johan on kulkenut.

Viime viikonlopun 50K ei tuntunut juuri lainkaan ja tällä viikolla sain tehtyä kuitenkin joka päivä jotakin. Punttikin kulkee mukavasti, kun ei ole kroppa muusta harjottelusta yhtään jumissa. Luulen, että se 400 kg tavoite voimanosto sarjassa tulee täyteen seuraavan kuukauden aikana, jonka jälkee voi siirtyä ylläpitomoodiin.

Tämän päiväinen semi-pitkis oli reipas 2h kevyen kevyttä hölkkää alle 130 sykkeillä. Pitkästä aikaa tuntui tosi, tosi, tosi mukavalta. Ei kyllä puristanut mistään. Tätä tehotasoa kun pitää seuraavat pari sykliä lisää, niin luulen PK-kunnon nousevan mukavasti. Tämä sopii hyvin yhteen myös tuon punttiharjoittelun kanssa. Samaan aikaan, kun alkaa puntissa ylläpitovaihe, niin voi alkaa juoksussakin harkitsemaan tehojen maltillista nostoa.

Viikon treeneinä kolme punttia, kolme hölkkää (yhteensä noin 40K) ja kerta uimassa. Ei nyt mitään merkillistä, mutta joka päivälle jotakin. Pyörä jäi nyt taka-alalle, mutta toivottavsti sitäkin saisi matkaan. Se lähti kulkemaan ihan mukavasti tuossa joulukuussa kuitenkin.

Ensi viikko samanlaisena, sen pitäisi olla kevyt viikko ja tällaisella tekemisellä se onkin.


Suuria uutisia


Kuluneella viikolla kaksi merkityksellistä uutista. Ensinnäkin 24h MM-kisat pidetään Tsekeissä kesäkuun 21-22. päivä. Taitaapi niin olla, että jos kutsu kisaan käy, niin pitänee lähteä. Kunto ei varmastikaan ole vielä siinäkään vaiheessa noussut parhaaksi mahdolliseksi, mutta toisaalta vaakakupissa painaa ikävä totuus siitä, ettei ne tulokset kovin kauaa enää parane. Ei näitä kutsuja koskaa kohdalle liikaa enää tule. 

Toinen merkityksellinen uutinen on Spartathloniin osallistuminen. Eli pääsin läpi kreikkalaisesta arvonnasta ja minut hyväksyttiin kisaan mukaan. Eihän tässä tulostasosta ollut kyse, mutta halukkaita taitaa olla enemmän kuin mitä mukaan otetaan, joten vähän jänskätti, että mites sieltä ne ilmoittautumisjärjestykset sitten otetaan. 


2 kommenttia:

  1. Pikku hiljaa. Sieltä se taas lähtee. Kova on miehen kisaohjelma. :) Onnittelut ainakin jo Spartathlonin varmistumisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kova on, mutta sieltä poistetaankin paljon tavaraa, jos MM24H tulee kohdalle.

      Poista