Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

(225) Testilenkura 13,4K

Kolmas testilenkki vakkarimatkalla. Kehitys on ollut tasaista ja omasta mielestä ihan riittävää, varsinkin kun huomioidaan tuossa välissä ollut viikon sairastelu. Lenkkien kehitys seuraava:


  • 7.11.12 aika 1:02:29
  • 26.12.12 aika 1:01:23 (parannusta 1'06'')
  • 13.2.13 aika 0:59:36 (parannusta 1'47'')
Eli nyt meni alle tuntiin ja parannusta lähes kaksi minuuttia seitsemässä viikossa. Keskivauhdiksi taitaapi tulla 4'27''. Ei nyt huima, mutta OK. Väliin mahtui kuitenkin yksi täysi 15 sekunnin pysähdys liikennevaloihin, joten oikein positiivisesti ajatellen voisi ajatella, että muutama sekuntti kilometriltä lähtisi ilman pysähdyksiä. Niin, ja tietenkin on talvi jne.... ;)

Vauhdinjako taisi olla aika optimaalinen sillä aika tasaisesti vedin tuota 4'25''-4'30'' väliin ja viimeisten muutaman kilometrin puristus ei juuri vauhteja heilutellut, hyvä että sai vauhdin tuossa pidettyä. 

Nyt ollaan siis kovemmassa kunnossa tämän testin mukaan kuin vastaavassa vaiheessa ennen Joensuuta, joten Espoossa pitäisi olla mahdollisuudet hyvään tulokseen. Joensuutakin ennen toiseksi viimeisellä viikolla tein vastaavan lenkin ja viimeisenä lauantain 1200m vetoja, joita taidan nytkin lauantaina teeskennellä. Oli onnistunut viimeistely mielestäni ja sitä rataa nyt seurailen. 

Espoon taktiikkaa mielen perukoilla on hiottu jo pitkään, mutta tieten joutuu henkisen päätöksen vielä tekemään siitä, miten kisaan lähtee, millä vauhdeilla ja millä taivoitteilla. 


1 kommentti:

  1. Hienoa, ehdit makiaan kuntoon ennen Espoota! Mielenkiintoista seurata E24 -kisaa aikanaan. Hyviä viimeistelyjä! Ja hyvää ystävänpäivää jo etukäteen! :)

    VastaaPoista