Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

tiistai 28. heinäkuuta 2015

Skövden suunnitelmia

Matkailuauto pakattu, huomenna startti kello 8:00 Kokkolasta, laiva lähtee 16:45 Hesasta. Mukana reissulle lähtee velipoika ja seurakaveri, meillä on myös huoltaja matkassa.

Kyllähän se 240 himottaa kovasti ja jälleen lähden sellaisella taktiikalla, jotta tuon saisi kasaan. En kuitenkaan aio nyt väkisin pitää tuosta kiinni, vaan selkeä plan-B on saada tuo 216K kasaan, jolla pitäisi päästä suoraan starttaamaan Spartathlonissa ilman arvontaa.

Ei ole kuntopiikkiä näkynyt vaikka olen sitä odotellut. Päinvastoin tämän päivän pikku lenkki tuntui tosi tukkoiselta. Niin kuin ei olisi juossut kuukauteen. Ei näköjään lepopäivät sovi lainkaan.


Aikataulu on seuraava

A-Plan

  • 96K - 9:15h (ka. 10,4 km/h)
  • 80K - 8:00h (ka. 10,0 km/h
  • 40K - 4:10h (ka. 9,6 km/h)
  • 24K - 2:15h (ka. 10,7 km/h) (loppukiri laskettu tähän!)
  • Varoja 20 min. 


Luonnollisesti on tehty myös B- ja C-Planit. Tällä kertaa siten helposti, että B-Planista jää tuo viiminen 24K pois (tulos siis 216). Tämä tuo pari tuntia lisää juoksuaikaa. C-Planistä jää tuo 40K pois (tulos siis 200K), ja tuolloin lisää juoksuaikaa tule 4h. Jotenkin on sellainen tunne, että jos saa OK startin ja juoksu lähtee kulkemana, niin tuo eka satanen pitäisi kyllä mennä alle 10h ja siitä sitten 200K:hon olisikin 14h aikaa. Mutta, mutta, ... sata asiaa voi mennä pieleen.

Tällä kertaa evästä on pakattu mukaan vaikka kuinka, joten siitä ei tule jäämään kiinni. Urkkajuoman vaihdan tällä kertaa Power Bariksi, mutta otan myös pelkkää Maltoa matkaan, jos alkaa Power Bar tökkiin. Vitargon jätän kyllä nyt pois. Mukana on nuudeleita, puuroa, rusinoita, geelejä (SIS, Dexal), Ekströmin kiisseliä. Laivalta pitää vielä ostaa lakeria sekä marmeladia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti