Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Suomi-Juoksu 100K tulosseuranta

Tulosseurannan linkki löytyy tästä

http://online4.tulospalvelu.fi/tulokset/fi/2014_suomi/ 

Omat tietoni ovat

22 Marko Forsell West Coast Ultra Runners FIN 19:00:00   1822


Valmistautumista varten on tehty jälleen tarkat suunnitelmat; löytyy A-, B-, C-aikataulut sekä luonnolliseen tapaan D-vaihtoehto, joka on siis DEATHMARCH, loppuun siis vaikka kävellään. Sen verran voisin paljastaa, että: 

A: X:XX:XX
B: 8:50:48 (tunnin parannus entiseen ennätykseen!)
C: 8:59:59

Uskoisin siis kunnon olevan jotakuinkin kohdillaan ja lähden selkeästi tavoittelemaan yhdeksän tunnin alitusta, ja jos yli yhdeksän menee, niin se kuuluu jo siis kategoriaan D.

Energia tulee geeleistä ja urkkajuomasta. Olen tehnyt aikataulutuksen noin 17:30-18:00 kierrosajoilla, jolloin keskimäärin 388 kcal pitäisi tunnissa upota kroppaan. Yhteensä olen laskeskellut, että reissulla menee 3400 kcal. 

Vähän jännittää tällä kertaa, koska aikatavoite on kuitenkin sen verran kova, että vauhtia voi hyvällä omalla tunnolla kutsua juoksuksi. Ei oikein ole kokemuksia, kuinka tällaisissa vauhdeissa ravinto uppoaa, pysyy sisällä ja lähtee vatsasta eteenpäin. 

Energian lisäksi joka tunti nappaan 0,5g suolatabletin. Magnesiumia ajattelin ottaa kolme kertaa ja olen varautunut myös muutamaan buranaan. 

Jonkin verran tuossa on tullut myös puhuttua maratoneista ja maraton-keräilystä. Eurooppahan on pullollaan mitä parhaimpia maratoneja. Jostain kumman syystä mielessä pyörii Vienna Marathon, reittihän on kaunis ja profiililtaan erittäin hyvä. Ehkäpä joskus...  


2 kommenttia:

  1. Kyllä uppos geelit ja urkat. 8:29:28. Vielä kerran isosti onnea. Kyllä oli rajut kaksi viimeistä kierrosta. Mieletöntä.

    VastaaPoista