Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Viikko #16, Kova

Hieno viikko takana, mukana oikein rypäs vauhtiharjoittelua ja määrääkin kiitettävästi. Alla summaus:


  1. Puntti; 12K sisältäen 10*1min lujaa / 2 min hölkkäpalautus
  2. PK-hölkkää 15K; 3,5K uintia (vauhtia!)
  3. 10K juoksua sisältäen 8*400m@3'50''/400m hölkkää; 47 min pyörää, 30 min tempo
  4. Puntti; pyörää 53 min, sisltäen 5*5min/5min palautus intervallit
  5. Maraton PK-hölkkää; 30min palauttelevaa pyörää
  6. 30 min palauttelevaa pyörää; 10K PK-juoksua
  7. 4K uintia; 43K palauttavaa pyörää
Yhteensä mellevät 17h 48min, juoksua lähes 90K, uintia 7,5K, pyörääkin tuli 4h40min sekä pari punttia. Oikeinkin hyvä viikko, ja tällaista viikkoa voi hyvällä omallatunnolla kutsua kovaksi harjoitteluviikoksi. Parasta oli tuo alkuviikon kropan herättely vähän korkeampiin sykkeisiin. siellä oli neljänä päivänä perättäin vauhtiharjoituksia ja keskiviikkona niitä oli kaksi. Kyllä tuntuikin loppuviikosta siltä, että olisi kroppa ikäänkuin herännyt. 

Piinamaratonkin tuli tehtyä perjantaina. Ikävä kyllä siitä ei saa merkintää mihinkään tilastoon, kun ei ole mikään virallinen tapahtuma. Kuitenkin tapahtuma oli mukava. Sitä on mukava aina silloin tällöin hölkätä tuollainen pitempi matka. Maratonkisassa ja numerolappurinnassa tällainen matkanteko olisi ainakin itselle lähestulkoon mahdotonta. 

Lauantaina kävin pitkästä aikaa jäsenkorjaajalla, koska vauhtitreenit saivat oikean lonkan oirehtimaan. Apu onneksi löytyi ja lähti muuten nesteetkin kropasta liikkeelle. 

Ensi viikko otetaan rauhallisesti, yritetään olla mahdollisimman paljon tekemättä mitään. 7-8h liikuntaa, ja kaksi nopeustreeniä, eli laktaattistakkereita ja 400m vetoja ajattelin ottaa, muuten yritän pitää kevyenä. Tiistaina onkin hieronta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti