Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Radiossa torstaina 17.4.14 kello 9:30

Kävin päivällä haastattelussa Yle Keski-Pohjanmaassa. Kävimme läpi tulevaa Kokkola Ultra Run tapahtumaa, siinä olevia matkoja ja perjantaina olevaa Jesper Olsenin luentoa. Haastattelu tulee ulos huomenna torstaina 17.4. kello 9:30.

Voit kuunnella taajutta myös Netissä osoitteesta Yle Keski-Pohjanmaa

Sivusimme myös perinteistä Kokkolassa juostavaa piinalenkkiä. Piinalenkki juostaa pitkänä perjantaina, ja lähtö on kello 9:00 Koutosen Essolta. Näin on tapahtunut jo parikymmentä vuotta. Lenkki on pituudeltaan 28 kilometriä.

Tänä vuonna juoksemme Freddien ja Samulin kanssa Piinamaratonin, jonka lähtö on urheilutalolta kello 8:15 Pitkänä perjantaina. Tervetuloa sakkiin! Juoksuvauhtimme on tuollainen 6 minuuttia kilometri, ja ainakin minä otan säännöllisesti kävelypätkiä mukaan. HUOMIO!!! Omat evästykset mukaan.

Facebookista löytyy tapahtuma Piinalenkki + Piinamaraton, voi käydä klikkaamassa osallistumistasi tai tykkäämistäsi.

Muuten viikkon treenit ovat suujuneet kivasti. Nyt olen innostunut ottamaan vähän vauhtia, maanantain laktaatti-stackereita, tiistaina uintitreeneissä vauhtia oikein kunnolla ja tänään keskiviikkona päivällä 8*400m vetoja sekä illalla pyörällä 30min tempoa. Nyt tuntuu kunnon nousu, joten ensi viikolla pakko maltaa levähtää kunnolla ja antaa harjoitusten upota lihaksiin.

2 kommenttia:

  1. Harmi, että olen töissä, mutta onkohan tuo kuultavilla Ylen areenaltakin? Päivämäärä on tässä jutussa ilmeisesti väärin? Varmaan tarkoitat huhtikuuta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIIN TIETENKIN, SIIS 17.4. (tänään). Kisathan ovat jo 17.5., jolloin ei paljoa kannata enää buffata.

      Poista