Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikko #15

Maailma ja työ vie jälleen, ja silloin näköjään tämä päivitystiheys kärsii. Kuitenkin otin urakan ja laitoin tuonne Ultramatkaaja-blogiin 4/9 Maraton ohjelman sekä tulevan viikon jutun Kokkola-lehdestä.

Tämä oli jälleen sellainen semi-raskas viikko, eli liikuntaa tuli reipas 11 tuntia, joka lasketaan määräviikoksi, mutta en ole kovin pettynyt tähän kuitenkaan, sillä keskiviikon 8*400m vedot vetivät miehen aika löysäksi, joten keventely oli tarpeen.

Perjantaipäivä oli monellakin tapaa raskas, huonosti nukuttu yö takana, työmatka Helsinkiin Oppifestivaaliin (koko päivän seminaari + lauantaina myös), raskas puntti ja sitten vielä yöllä pyörin sängyssä.  Nukun yleensäkin matkoilla huonosti vieraissa hotellihuoneissa. Lauantaista tulikin sitten lepopäivä. Kuitenkin jälkikäteen mietittynä Helsingin keikka oli erittäin antoisa, ja uskon saavani tästä reissusta paljon ammennettavaa tulevaa varten.

Viikon harjoittelut ovat:

  1. Puntti, pyörä 1h10min, 30 min tempoa
  2. PK-juoksu 22K; uinti 2K
  3. Juoksu 8*400m@3'55''/400 m hölkkäpalautus
  4. Pyörä 50 min 4*5min/5min palautus intervalli; juoksu18K
  5. Puntti
  6. Lepo
  7. Juoksu, mäkitreeni, 5K lämppäriä + 5*1K@6'00'' 3astetta, 4 astetta, 5 astetta, 6 astetta ja 5 astetta + 5K jäähkäriä. 
Tuo oli yllättävän kova harjoitus tuo vetoharjoitus. Veti löysäksi olon useammaksi päiväksi. 

Ensi viikolla ohjelmassa Pääsiäisen kunniaksi Pitkänä perjantaina Piinalenkki. Sitä on Kokkolassa juostu jo pitkään. Tällä kertaa päätimme ultrajuoksijaporukan kanssa ottaa oikein kunnon piinalenkki ja juoksemme maratonin. Jos kiinnostaa lähteä mukaan, niin lähtö on Kokkolan urheilutalolta kello 8:15. Voit käydä osallistumassa tapahtumaan Facebookissa tästä.

Muuten ohjelma aikalailla samantyyppinen kuin tähänkin saakka. Meinaan kuitenkin pitää tulevankin viikon semi-kovana, kun tulee tuo maratonkin viikon lopulle. Keskiviikkona olisi ohjelmassa taas vetoja ja varmaan sunnuntaina toisen kerran vetoja tai mäkeä, katsotaan nyt. Pyörää, uintia ja punttia sitten vielä muutama kerta, niin siinähän sitä sitten taas olisi ohjelmaa. Puntti on nyt ylläpitävässä moodissa, mutta kyllä se vieläkin tuntuu, pitänee miettiä josko sitäkin vähän keventäisi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti