Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Viikot #1 ja #2

Noidannuolesta huolimatta sain tehtyä viikosta 1 kohtuullisen harjoitteluviikon. Pääsin tällä kertaa pelkällä säikähdyksellä ja noidannuoli parani tosi nopeasti. Viikolla 1 sain harjoittelua kasaan reilut 10h, josta juoksu yhteensä 67,5K. Painonnostossa annoin periksi ja tein vain yläkropan liikkeet.

Viikolla 2 sain palattua ihan normaaliin rytmiin ja itse asiassa sain täydellisen treeniviikon aikaiseksi. Täydellisellä treeniviikolla tarkoitan, että sain tehtyä kaikki suunnitellut harjoitteet. Alla viikon yhteenveto.

  1. Pyörä 45 min, 3*5min/5min intervalli; Puntti
  2. PK-juoksu 14,5K; Uinti 1,5K (+15 min vesijuoksua)
  3. 10K vk-juoksua 2,5K+5K@4'45''+2,5K; Puntti
  4. 40 min pyöräilyä, 20min tempo; 9,5K PK-juoksu
  5. Hieronta / lepo
  6. PK-juoksu 10K; Uinti 2,2K
  7. PK-juoksu 37K
Eli kaikkiaan 11 harjoituskertaa 13,5h liikuntaa + venyttelyä noin 1h ja hieronta 1,5h. Juoksua kertyi 81 kilometriä. Ei hullummin lainkaan. Nyt olo on hieman hakattu, mutta edessä onkin lepoviikko. 

Tämän harjoittelujakson tavoitteet täyttyivät 5K testilenkkiä lukuunottamatta ihan kivasti. Pyöräilyn ja uinnin on saannut kivasti alkuun, juoksua kertyy mukavasti ja motivaatiokin löytyi varsinkin tuon Peräsmieskisan ja Spartathlonin muodossa. Tekemisessä on taas mukana sitä iloa, mitä kaipaakin. 

Sen verran olin perjantain hieronnassa jumissa joka paikasta, että tilasin uuden ajan jo ensi perjantaille. Pakko yrittää ehkäistä, ettei tule pitempiä breikkejä. 

Nyt edessä lepoviikko ja katselen muutaman päivän, että millainen siitä kannattaa tehdä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti