Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Viikot #27 ja #28

Enemmän tai vähemmän mollivoittoista ollut harjoittelurintamalla, ei ehkä määrien puolesta, mutta meinaa tuskastuttaa tuo nilkka. Tunnelin päässä on valoa ja sillä voi hölkötellä 20K rauhallisesti ja koko ajan menee parempaan suuntaan, mutten voi tehdä niitä harjotteita, joita haluaisin. Joten olen tyytynyt määrämättöön ja taisi olla itse Setä Josef Stalin, joka totesi aikoinaan, että "Määrä on laatua!". Noh näin toivotaan.

Liikuntaa on kertynyt kivasti viikolle 27 tunteja yhteensä 15 tuntia, josta pyörilyä ja kävelyä 6,5h kumpaakin ja uintia ja punttia kumpaakin 1h. Viikolle 28 taisi tulla ihan ennätys tunnit 24:23h .Pyöräilyä 350K, juoksua 44K, uintia 4,2K ja punttisallia 2:44h. Eli määrää tulee, muttei tehoja tai juoksua :( .

Tämä kuluva viikko mätetään määrää, kun muuta ei oikein viitti. Nilkka ei enää pahemmin oireile, mutta lisään rasitusta varsin maltillisesti. Kerätään nyt sitten noita pyörä-, kävely- ja uintitunteja.

Ei sen kummempaa ohjelmaa viitsi edes suunnitella, joka päivälle 2-3 harjoitusta, niin sillähän sitä määrää tulee.

2 kommenttia:

 1. Määrää sinulla tulee kyllä hienosti!
  En silti tajua kuinka uskallat lähteä tuplamatkalle reilun viikon kuluttua! Aivan hirveä urakka;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkisesti olen kyllä valmistautunut siihen, että reissu jää kesken, on se niin sairas matka... Mutta kuten eräs kaveri sanoi: "Homman järki on siinä, ettei siinä ole mitään järkeä." Aika fiksusti sanottu ja kuvannee jollakin tasolla tätä ultrahörhöilyä. Seppo Leinosen sanoin: Harekrishnoja ollaan koko porukka.

   Poista