Meiliä voi lähettää: marko.forsell [a] gmail.com. (Kuva: Marianne Pykäläinen)

lauantai 6. joulukuuta 2014

(-126) Kutsu kävi 24-tunnin MM-kisoihin

Ei enää varasijalta, vaan heti neljäntenä listalla! Eli ensi vuoden MM-kisat 24-tunnin juoksussa käydään Torinossa, Italiassa. Nyt varmistui, että tuohon joukkueeseen kuulutaan. YES!

Olenhan tätä osanut odottaakin, mutta jos jonkin asian olen oppinut tämän elämänkierron aikana, niin mikään ei ole varmaa ennen kuin nimi on paperissa. Nyt on.

Tätä kutsua silmällä pitäenhän olen hakenut itselleni valmentajan sekä olen käynyt testaamassa kynnysarvot (voisinpa tuostakin yhden postauksen tehdä jokin viikko). Olen saanut myös huoltajan matkalle mukaan, joten kaikki valmistelut ovat jo nyt hyvässä mallissa. Ei tarvitsisi kuin saada äijä hyvään tikkiin.

Kuten otsikosta käy ilmi, niin nyt sitten seurataan lähtölaskentaa Torinoa varten. 126 päivää eli nelisen kuukautta on aikaa treenata. Kuukausi peruskuntokautta on jo takana, ja sitä tieten olisi vielä noin pari kuukautta jäljellä. Sitten jäisi  pari kuukautta aikaa valmistautua kisaan.

Nythän kun tuo varmistui, niin tuntuu että aikaa on aivan liian vähän jäljellä. Toisaalta, eihän tässä ole muuta tieten ollutkaan kuin valmistautumista viime kesästä lähtien. Spartathlon oli raskas, mutta palauduin siitä yllättävän hyvin ja pystyin aloittamaan harjoittelun aika hyvin sen jälkeen, eikä vauhdit ja kunto tippuneet niin paljoa kuin olisi voinut pelätä.

Nyt vain orjallisesti harjoitusohjelman kimppuun. Kuten ystäväni toteavat, vähemmän Facebookkia ja enemmän tienpiennarta!

6 kommenttia: